Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Slovensko

PONUKA PRÁCE: TASR hľadá redaktorov v Bratislavskom a Trnavskom kraji

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Tlačová agentúra SR hľadá nových kolegov.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 29. apríla (Teraz.sk/TASR) - Domáca redakcia Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR) hľadá nových kolegov do tímu redaktorov v Bratislave aj Trnavskom kraji. Dôležitý je všeobecný prehľad, zvedavosť, kreativita, flexibilita, kolegialita, výborná znalosť slovenského jazyka, rýchlosť, presnosť a zodpovedný prístup k práci. Ponúkame prácu na plný úväzok, plat na základe dohody, ktorá bude zohľadňovať skúsenosti uchádzača o toto pracovné miesto.

Túto možnosť sme sa rozhodli ako prvým ponúknuť našim čitateľom prostredníctvom avíza na stránkach Teraz.sk, Webmagazín a Školský servis.

Podmienkou prijatia je ukončené alebo prebiehajúce vysokoškolské štúdium v oblasti spoločenských vied, optimálne žurnalistiky. Výhodou sú skúsenosti s novinárskou prácou.

Životopisy, prípadne motivačné listy je možné zasielať do 15. mája na adresu viera.kvasnovska@tasr.sk.

Uchádzačov, ktorí budú najlepšie zodpovedať našim predstavám o obsadení ponúkaného miesta, pozveme na osobný pohovor. Všetkým, aj tým, ktorí sa aktuálne do štádia osobného pohovoru neprepracujú, však už vopred ďakujeme za preukázaný záujem.

Životopisy uchádzačov, ktorí v tomto výberovom konaní nebudú prijatí, zaradíme do databázy a môžu byť oslovení v budúcnosti.