Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Ekonomika

ZSSK: Do stredy bude v nočných hodinách obmedzený predaj lístkov

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Barbora Michalíková

V čase odstávky nebude možný nákup cestovných lístkov cez e-shop ani mobilnú aplikáciu ZSSK.

Bratislava 20. mája (TASR) - Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) upozorňuje na obmedzenia predaja cestovných lístkov v noci z pondelka (20.5.) na utorok (21.5.) a z utorka na stredu (22.5.). Dôvodom je údržba predajných systémov. Počas odstávky nebude možné kúpiť cestovné lístky cez e-shop ani aplikáciu ZSSK. V pondelok o tom informoval hovorca ZSSK Dominik Drevický.

"Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) informuje cestujúcich, že v nočných hodinách z pondelka 20. mája na utorok 21. mája 2024 a z utorka 21. mája na stredu 22. mája, vždy iba v hodinách od 22.30 do 3.00, dôjde z dôvodu plánovanej prevádzkovej údržby k obmedzeniu predaja cestovných dokladov a rezervácií," uviedol Drevický.

V čase odstávky nebude možný nákup cestovných lístkov cez e-shop ani mobilnú aplikáciu ZSSK. Bez obmedzení si v čase nočného výpadku služieb budú môcť cestujúci zakúpiť cestovný lístok len vo vlaku u vlakového personálu, a to bez sankcie, alebo prostredníctvom SMS správy. "V prípade, ak budú cestujúci v tomto čase cestovať, ZSSK im odporúča, aby si lístky zakúpili v časovom predstihu online alebo v pokladniciach ZSSK," doplnil Drevický.