Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Regióny

Muž šoféroval po Bernolákove s takmer štyrmi promile

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Dychová skúška u 34-ročného muža preukázala pozitívny výsledok. Vodič sa nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na súdne pojednávanie.

Bratislava 13. mája (TASR) - Muž šoféroval po obci Bernolákovo v okrese Senec s takmer štyrmi promile. Polícia mu vzniesla obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vodič sa nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na súdne pojednávanie. Polícia Bratislavského kraja o tom informovala na sociálnej sieti.

"Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Bernolákovo bola v nedeľu (12. 5.) krátko pred 10.00 h privolaná na poskytnutie súčinnosti príslušníkom obecnej polície v Bernolákove, ktorí zastavili vodiča jazdiaceho na vozidle zn. Chevrolet, pričom počas komunikácie s nimi javil známky požitia alkoholu," priblížili policajti.

Dychová skúška u 34-ročného muža preukázala pozitívny výsledok, a to 3,87 promile. Na základe toho podľa polície vzniklo u vodiča podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Upozorňujeme vodičov, že jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Neriskujte život a zdravie nezodpovednou jazdou s alkoholom v organizme," upozornila.