Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Regióny

UŠIEL Z MIESTA NEHODY: Muž nedal prednosť na kruhovom objazde

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vodič viedol autov smere od pripájacej vetvy od Ulice Zuzany Chalupovej na kruhový objazd, pričom pri vchádzaní do kruhového objazdu nedal prednosť v jazde motocyklistovi idúcemu po kruhovom objazde.

Bratislava 20. mája (TASR) - Policajti pátrajú po vodičovi, ktorý v sobotu (18. 5.) v čase medzi 17.48 h a 17.50 h na kruhovom objazde prepájajúcom bratislavské ulice Dolnozemská cesta - Panónska cesta - Zuzany Chalupovej - Azúrová nedal prednosť v jazde motocyklistovi. Ten následne spadol, pričom vodič z miesta ušiel. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Neznámy vodič viedol motorové vozidlo zn. Škoda Octavia, striebornej farby v smere od pripájacej vetvy od Ulice Zuzany Chalupovej na kruhový objazd, pričom pri vchádzaní do kruhového objazdu nedal prednosť v jazde motocyklistovi idúcemu po kruhovom objazde," priblížili policajti. Vodič motorového vozidla podľa nich z miesta ušiel smerom na Dolnozemskú alebo Panónsku cestu.

V tejto súvislosti polícia vyzýva vodičov, ktorí boli svedkami udalosti, aby ju kontaktovali na bezplatnom čísle 158, prípadne formou správy na sociálnej sieti. Rovnako, ak majú danú udalosť zadokumentovanú na kamerovom zázname z vozidla.