Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Slovan skladá tím pre budúcu sezónu, Kucka by mal pokračovať

Na snímke sa raduje z gólu vpravo Nino Marcelli, ktorý strelil v nadstavenom čase na 2:1 pre Slovan a vľavo spoluhráč Marko Tolič v zápase 3. kola nadstavbovej časti futbalovej Niké ligy - skupina o titul medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Železiarne Podbrezová 30. marca 2024 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

ŠK Slovan Bratislava plánuje verejnosti oficiálne predstaviť predĺženia zmlúv s hráčmi počas týždňa pred záverečným zápasom sezóny s Ružomberkom.

Bratislava 29. apríla (TASR) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa po obhajobe titulu v najvyššej slovenskej súťaži už zameriava na zloženie tímu pre budúcu sezónu. "Belasí" majú veľký záujem o predĺženie kontraktu so slovenským reprezentačným stredopoliarom Jurajom Kuckom, ktorému po sezóne končí zmluva.

"Ako sme už viackrát komunikovali, naším zámerom je udržať si gro súčasného úspešného mužstva. Viacerým hráčom sa po sezóne končia kontrakty, no s tými, o ktorých máme naďalej záujem, sme v pokročilej fáze rokovaní o ďalšej spolupráci. Môžem potvrdiť, že jedným z nich je Juraj Kucka. Sme veľmi radi, že sám 'Kuco' prejavil záujem u nás pokračovať, potrebujeme ešte doladiť zmluvné podmienky a ďalšie detaily. O predĺžení zmlúv s hráčmi chceme fanúšikov a verejnosť informovať pred skončením aktuálnej sezóny,“ povedal pre stránku skslovan.com Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

Kucka posilnil Slovan v júni 2022, keď prišiel z anglického Watfordu a stal sa stabilnou súčasťou tímu Vladimíra Weissa st. "Belasí" získali šiestykrát v rade titul v lige a v uplynulých troch rokoch sa predstavili v Európskej konferenčnej lige (EKL). V sezóne 2021/22 skončili v skupine, ale v ďalších dvoch ročníkoch postúpili do vyraďovačky.

ŠK Slovan Bratislava plánuje verejnosti oficiálne predstaviť predĺženia zmlúv s hráčmi počas týždňa pred záverečným zápasom sezóny s Ružomberkom.