Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Tenis

Na Bratislava Open sa predstavia Molčan, Kližan i Martin

Na archívnej snímke slovenský tenista Martin Kližan. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Nasadenou jednotkou vo dvojhre bude na antukových dvorcoch Slovana Bratislava Argentínčan Pedro Cachin, 103. hráč svetového rebríčka ATP, v minulosti bol aj na 48. mieste.

Bratislava 21. mája (TASR) - Na tenisovom challengeri Bratislava Open sa 10.-16. júna predstavia bývalý najlepší slovenský singlista Alex Molčan i dvaja navrátilci Martin Kližan a Andrej Martin. Nasadenou jednotkou vo dvojhre bude na antukových dvorcoch Slovana Bratislava Argentínčan Pedro Cachin, 103. hráč svetového rebríčka ATP, v minulosti bol aj na 48. mieste.

Španiel Albert Ramos-Vinolas bude nasadená dvojka, v máji 2017 bol 17. v singlovom renkingu. Na zozname hráčov figurujú aj Srb Filip Krajinovič (219.), Česi Vít Kopřiva (127.), Dalibor Svrčina (193.) a Jiří Veselý (238.), Moldavec Radu Albot (139.), Maďar Zsombor Piros (154.), Argentínčan Marco Trungelliti (169.) či Rakúšania Dennis Novak (209.) a Lukas Neumayer (212.).

Nebudú chýbať ani víťaz minuloročného ročníka Ukrajinec Vitalij Sačko a jeho krajan Iľja Marčenko. Zaujímavosťou acceptance listu je i účasť Taliana Marca Cecchinata, bývalého 16. hráča sveta a semifinalistu dvojhry na grandslamovom Roland Garros z roku 2018. Z mladých slovenských hráčov si na turnaji zahrajú Lukáš Pokorný či Miloš Karol.