Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia

A. Danko potvrdil, že podstúpi operačný zákrok

Predseda NR SR Andrej Danko Foto: TASR - Michal Svítok

Andrej Danko potvrdil, že sa nezúčastní na hlasovaní o programovom vyhlásení vlády.

Bratislava 24. apríla (TASR) – Predseda NR SR Andrej Danko (SNS) dnes v diskusnej relácii TA3 V politike potvrdil hospitalizáciu v nemocnici a to, že bude musieť podstúpiť operačný zákrok.

"Mám nález v oblasti žalúdka a záleží od procesu a postupu operácie, ale verím, že všetko zvládneme a budem môcť ďalej pracovať, bojovať a niekedy aj strpieť rany, ktoré bolia," uviedol Danko na otázku, či ide o závažný zákrok. O svojom stave bude chcieť informovať naďalej tak, aby nevznikali fámy. Priznal však, že ani to nie je záruka, že dezinformácie nevzniknú. "Aj z mojej skúsenosti môžem povedať, že sa pokúsite informovať a napriek tomu sa nájde médium, ktoré uletí. Nie je príjemné to absolvovať a myslieť na to," uviedol Danko.

V relácii potvrdil, že sa nezúčastní na hlasovaní o programovom vyhlásení vlády. "Preto som aj v piatok vystúpil s jeho podporou," povedal. V parlamente ho budú zastupovať podpredsedovia NR SR. "V tých hlavných procesných veciach, ako je možné podpisovanie zákonov či prijímanie návštev, to bude Béla Bugár," informoval.