Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Banskobystrický kraj

Lunter bude na banskobystrickom námestí podávať nealkoholický punč

Na archívnej snímke vpravo predseda Banskobystrického samosprávneho kraja Ján Lunter. Foto: TASR - František Iván

Vyzbieranú sumu venuje dennému stacionáru Dúhový domček v Lučenci, ktorý sa venuje starostlivosti o ľudí so zdravotným postihnutím.

Banská Bystrica 14. decembra (TASR) – Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Ján Lunter bude v piatok (15.12.) na banskobystrickom námestí pred budovou historickej radnice podávať v čase od 16.00 do 19.00 h punč, výťažok z neho poputuje na charitatívne účely. TASR o tom vo štvrtok informoval Matej Bučko, odborný referent pre styk s verejnosťou a protokol BBSK.

"Ján Lunter je prvým predsedom BBSK, ktorý sa takej predvianočnej tradície zúčastní. Bude podávať nealkoholický punč a zisk z celého podujatia poputuje na dobročinné účely. Vyzbieranú sumu venuje dennému stacionáru Dúhový domček v Lučenci, ktorý sa venuje starostlivosti o ľudí so zdravotným postihnutím," konštatoval Bučko.

"Verím, že sa nám v tomto predvianočnom období podarí vyzbierať peknú sumu. Ľudia by mali byť k sebe solidárni a máme možnosť pomôcť prospešnému projektu, ktorý pomáha tým najslabším," zdôraznil šéf kraja.