Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Banskobystrický kraj

Mestská polícia v Hnúšti bude sídliť v nových, vhodnejších priestoroch

Ilustračné foto Foto: TASR

MsP bude mať k dispozícii i osobitný vjazd k novým priestorom a na priľahlom pozemku bude vybudovaný prístrešok pre služobné auto.

Hnúšťa 13. septembra (TASR) – Väčšie a vhodnejšie priestory bude na svoje služobné účely využívať Mestská polícia (MsP) Hnúšťa v okrese Rimavská Sobota. Podľa slov náčelníka Milana Migaľu zostávajú na tej istej adrese ako doteraz, sťahujú sa len do vedľajšej budovy.

„Priestory budú väčšie, namiesto doterajších dvoch miestností budeme mať štyri. Policajti budú mať k dispozícii osobitnú miestnosť na prezliekanie, kuchynku a vlastné sociálne zariadenia,“ uviedol náčelník s tým, že doteraz ich museli používať v budove mestského úradu, čo nebolo pohodlné napríklad mimo jeho stránkových hodín. „Problém bol so zamykaním budovy či odblokovaním poplašného systému,“ vysvetlil Migaľa.

MsP bude mať k dispozícii i osobitný vjazd k novým priestorom a na priľahlom pozemku bude vybudovaný prístrešok pre služobné auto. Postavené majú byť i nové karanténne voliéry pre odchytené psy.