Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej chovankyni detského domova

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Andrei Čelkovej z Poník.

Zvolen 9. januára (TASR) – Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Andrei Čelkovej z Poník.

Ako dnes informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, dievčina je nezvestná od 7. januára 2015, kedy odišla z detského domova Ratolesť v okrese Zvolen a do dnes nepodala o sebe žiadnu správu. Svoj mobilný telefón nechala v detskom domove.

Nezvestná Andrea je vysoká 160 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči, dlhé vlnité vlasy tmavohnedej farby. Nezvestná dievčina vyzerá skôr na 18 rokov.

Naposledy mala oblečené tmavomodré rifle, čiernu koženú bundu, pod ktorou mala vestu hnedej farby. Obuté mala botasky zn. NIKE.

Občania, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine, môžu tak urobiť na ktoromkoľvek útvare policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.