Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Banskobystrický kraj

Žiakov v Revúcej čakajú v novom školskom roku nové športoviská

Samospráva v Revúcej je zriaďovateľom troch základných škôl. Dve z nich sú v tesnom susedstve a priestor susediaci s nimi prešiel tento rok rozsiahlou rekonštrukciou.

Revúca 18. augusta (TASR) - Novými športoviskami privíta žiakov základných škôl v novom školskom roku samospráva Revúcej. Ako TASR informovala prednostka mestského úradu Eva Kučeráková, v meste dokončili tri multifunkčné ihriská, novinkou je priestor pre plážový volejbal.

Samospráva v Revúcej je zriaďovateľom troch základných škôl. Dve z nich sú v tesnom susedstve a priestor susediaci s nimi prešiel tento rok rozsiahlou rekonštrukciou. "Odovzdávanie nových športovísk do užívania sme naplánovali na začiatok školského roka. Tie však nebudú určené iba žiakom. Peniaze na ich stavbu sme čiastočne získali z Úradu vlády SR, ktoré nám odsúhlasil kabinet počas svojho rokovania v Poltári v roku 2012. Novinkou je športovisko, na ktorom sa bude dať zahrať plážový volejbal. Napriek odovzdaniu areálu do užívania, detské ihrisko budeme dopĺňať o niektoré prvky. Ide nám o to, že keď si prídu zašportovať rodičia, aby sa mali kde zahrať aj deti," povedala Kučeráková.