Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Basketbal

Basketbalový Inter sa dohodol s Baračom na predĺžení kontraktu

Na snímke vľavo Nemanja Barač. Foto: TASR - Martin Baumann

Ten patril v majstrovskej sezóne k oporám tímu trénera Olivera Vidina, celkovo zasiahol do 37 stretnutí s priemerom 10,8 bodu, 4,1 doskoku, 2,1 asistencie a 1,2 zisku na zápas.

Bratislava 1. júna (TASR) - Úradujúci víťaz Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy (SBL) BK Inter Bratislava sa dohodol na predĺžení kontraktu s 27-ročným srbským krídelníkom Nemanjom Baračom.

Ten patril v majstrovskej sezóne k oporám tímu trénera Olivera Vidina, celkovo zasiahol do 37 stretnutí s priemerom 10,8 bodu, 4,1 doskoku, 2,1 asistencie a 1,2 zisku na zápas. "Hlavný dôvod je, že v klube som našiel správnych ľudí. Stáli za mnou. Vyhrali sme majstrovský titul a v Bratislave je naozaj výborne. V ďalšej sezóne by som s Interom rád znova vyhral titul a tiež pohár. Aby sme získali obe koruny naraz. Bolo by pekné, keby sme hrali aj niečo v Európe, ale neviem, či na to príde. Uvidíme," uviedol Barač pre oficiálnu klubovú stránku.

Vedenie Interu už dávnejšie oznámilo, že sa dohodlo na predĺžení spolupráce aj s trénerom Vidinom, z hráčskeho kádra zostali tiež Radoslav Rančík a Richard Grznár. Jediná nová tvár je zatiaľ Srb Stefan Matovič.