Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Basketbal

Basketbalista Srb Gačeša posilnil majstrovské Levice

Basketbalisti BK Levickí Patrioti. Foto: TASR

Gačeša pôsobil aj v Rakúsku, Slovinsku, Bosne a Hercegovine, Rumunsku, Francúzsku, Iráne, Gruzínsku či Španielsku a zahral si tiež Ligu majstrov a Európsky pohár FIBA.

Levice 28. augusta (TASR) - Srbský basketbalista Nikola Gačeša poslnil úradujúceho slovenského majstra BK Levickí Patrioti. Tridsaťročný pivot s bohatými skúsenosťami sa k tímu trénera Tea Hojča pripojí v piatok.

"Pre každého hráča je potešením hrať v tíme majstra a byť súčasťou takéhoto klubu. To mi napadlo ako prvé, keď som dostal ponuku z Levíc. Hovoril som s trénerom Hojčom a Bobanom Tomičom, s ktorým som aj hral v jednom tíme. Povedali mi, ako je klub organizovaný a akú má silnú základňu fanúšikov. Pozrel som si zopár videí z minulej sezóny a zaujala ma plná hala a elektrizujúca atmosféra v nej. Som súťaživý typ a vždy si užívam hrať v takom prostredí. Tréner mi predostrel jeho víziu okolo tímu a po rozhovoroch s rodinou a manželkou som sa rozhodol prijať ponuku klubu," citoval portál basketliga.sk Gačešu, ktorý v minulosti pôsobil aj v Rakúsku, Slovinsku, Bosne a Hercegovine, Rumunsku, Francúzsku, Iráne, Gruzínsku či Španielsku a zahral si tiež Ligu majstrov a Európsky pohár FIBA.