Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Basketbal

Green zostáva v Memphise, Duncan prišiel o časť úspor

Hráč San Antonia Tim Duncan (21), archívne foto Foto: TASR/AP Photo/Jeff Chiu

Kapitán San Antonia Spurs Tim Duncan oznámil, že žaluje svojho bývalého finančného poradcu Charlesa Banksa zo straty viac ako 25 miliónov dolárov.

Memphis 19. júna (TASR) - Jeff Green bude aj v budúcej sezóne zámorskej basketbalovej NBA pôsobiť v tíme Memphis Grizzlies. Skúsený krídelník si uplatnil hráčsku opciu pre nadchádzajúci ročník súťaže, ktorý mu zaručí príjem 9,2 milióna dolárov.

Green začal sezónu 2014/15 v Bostone, Celtics ho v marci vymenili do Memphisu. Celkovo za oba tímy odohral v uplynulom ročníku 78 duelov so štatistikami 15,1 bodu, 4,2 doskoku a 1,7 asistencie na zápas.

Danny Ferry už nie je generálnym manažérom Atlanty Hawks. Vedenie klubu ho definitívne zbavilo funkcie vo štvrtok. K jeho odvolaniu prispel aj incident z minulého roka, keď v scoutingovej správe o voľnom hráčovi Luolovi Dengovi použil termíny s rasistickým podtónom.

Kapitán San Antonia Spurs Tim Duncan oznámil, že žaluje svojho bývalého finančného poradcu Charlesa Banksa zo straty viac ako 25 miliónov dolárov. Duncan tvrdí, že kvôli Banksovým zlým radám stratil desatinu svojich celoživotných zárobkov.