Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Basketbal

NBA: Golden State na úvod nového ročníka proti Hostonu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Tradičným ťahákom základnej časti budú aj tzv. "vianočné" zápasy, fanúšikovia sa počas tohto dňa dočkajú prvého stretnutia medzi Golden State a Clevelandom.

New York 15. augusta (TASR) - Vedenie zámorskej basketbalovej súťaže NBA zverejnilo rozpis zápasov na sezónu 2017/2018. Hneď v úvodný hrací deň sa predstavia úradujúci šampióni Golden State Warriors pred svojimi fanúšikmi proti Houstonu Rockets.

Zdolaní finalisti Cleveland Cavaliers si zmerajú sily v repríze konferenčného finále s Bostonom Celtics. Tradičným ťahákom základnej časti budú aj tzv. "vianočné" zápasy, fanúšikovia sa počas tohto dňa dočkajú prvého stretnutia medzi Golden State a Clevelandom. Chýbať nebudú zaujímavé duely ani počas Dňa Martina Luthera Kinga.

Vedenie súťaže sa snažilo pomôcť klubom, prvýkrát v histórii už nik neodohrá štyri stretnutia za päť dní. Základná časť NBA odštartuje 17. októbra, pôjde o najskorší termín začiatku za uplynulých 37 rokov. Zápas hviezd sa uskutoční 18. februára v Los Angeles. Informovala agentúra AP.