Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

V predstaničnom priestore v Bratislave bude menšia výluka trolejbusov

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR/Michal Svítok

Obmedzenia sa týkajú liniek č. 201, 210 a 64, naplánované sú od 16. do 19. júla.

Bratislava 14. júla (TASR) - Verejnosť čaká v najbližších dňoch čiastočná výluka trolejbusov v predstaničnom priestore v Bratislave. Obmedzenia sa týkajú liniek č. 201, 210 a 64, naplánované sú od 16. do 19. júla.

"V predstaničnom priestore bude uzavretý vonkajší jazdný pás obratiska vrátane nástupišťa a čiastočne vylúčená trolejbusová doprava," informovala TASR hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

Linka č. 201 bude mať v centre predĺženú trasu na konečnú zastávku Lovinského s čiastočným nahradením linky č. 64. Premávať bude medzi zastávkami "Karpatská" na Šancovej ulici v smere do mesta a "Námestie Franza Liszta" v smere na Čiližskú po trase: Pražská, Brnianska, Prokopa Veľkého, Hroboňova, Lovinského (konečná linky číslo 64) a naspäť po trase: Lovinského, Hroboňova, Brnianska, Pražská, Šancová. "Vodiči trolejbusov na obchádzkovej trase zastavia na všetkých stálych nácestných zastávkach," uviedla hovorkyňa. Linka č. 210 bude premávať, linka č. 64 nebude vypravená, čiastočne ju nahradí linka č. 201.