Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislava

Bratislava hostí 45. Majstovstvá SR v hasičskom športe

Ilustračná fotografia. Foto: TASR - Branislav Račko

Hovorkyňa Prezídia HaZZ dodala, že v rámci Majstrovstiev SR v hasičskom športe sa uskutoční aj priateľský medzištátny futbalový zápas medzi slovenskými a maďarskými profesionálnymi hasičmi

Bratislava 12. Septembra (TASR) – Slávnostným otvorením 45. ročníka Majstovstiev Slovenskej republiky v hasičskom športe sa dnes začal druhý deň ich programu. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) SR Zuzana Farkasová.

"Po oficiálnom otvorení nasledujú dve športové disciplíny - o 11.00 h štafeta na 4 x 100 metrov s prekážkami, o 14.00 h požiarny útok. V stredu (13.9.) súťaž začne o 10.00 h výstupom do 4. podlažia cvičnej veže na Tyršovom nábreží v Bratislave. Po skončení tejto disciplíny nasleduje vyhlásenie výsledkov, ktoré je na programe o 14.00 h," priblížila Farkasová, ktorá ďalej informovala, že už v pondelok (11.9.) súťažiaci na atletickom štadióne Mladá Garda disciplínu beh na 100 metrov s prekážkami.

Hovorkyňa Prezídia HaZZ dodala, že v rámci Majstrovstiev SR v hasičskom športe sa uskutoční aj priateľský medzištátny futbalový zápas medzi slovenskými a maďarskými profesionálnymi hasičmi, ktorý sa bude konať na futbalovom štadióne v Dunajskej Lužnej od 16.00 h.