Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Polícia pátra po mužovi, ktorý okradol iného muža v reštaurácii

Polícia má informáciu, že páchateľom bol muž s krátkymi vlasmi. Aby mohla prípad objasniť, žiada v súčasnosti verejnosť o pomoc pri identifikácii dvoch mužov. Jeden z nich mal oblečenú bielu bundu, tmavé nohavice a na tvári mal okuliare (vpravo). Druhý mal oblečenú bielu košeľu, tmavé nohavice a tmavé sako (vľavo). Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Páchateľom bol muž s krátkymi vlasmi.

Bratislava 6. júla (TASR) - Polícia pátra po mužovi, ktorý ešte v máji večer ukradol inému mužovi v reštaurácii obchodného centra na Einsteinovej ulici v Bratislave peňaženku. Okradnutý muž prišiel celkovo približne o 1500 eur. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Obsahom peňaženky bolo viacero kusov platobných kariet na meno poškodeného, ako aj finančná hotovosť, čím neznámy páchateľ spôsobil celkovú škodu vo výške približne 1500 eur," opísal Szeiff.

Polícia má informáciu, že páchateľom bol muž s krátkymi vlasmi. Aby mohla prípad objasniť, žiada v súčasnosti verejnosť o pomoc pri identifikácii dvoch mužov.Jeden z nich mal oblečenú bielu bundu, tmavé nohavice a na tvári mal okuliare. Druhý mal oblečenú bielu košeľu, tmavé nohavice a tmavé sako.

"V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na číslo 0961/35866, bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uzavrel hovorca.