Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

V Bratislave sa začali veľtrhy zamerané na svadbu, krásu a rodinu

Ilustračné foto. Foto: TASR/Martin Baumann

Komplexný servis starostlivosti o deti, exhibície vizážistov a kaderníkov či široký výber svadobných šiat, oblekov a doplnkov nájdu záujemcovia v areáli bratislavskej Incheby.

Bratislava 13. februára (TASR) – Komplexný servis starostlivosti o deti, exhibície vizážistov a kaderníkov či široký výber svadobných šiat, oblekov a doplnkov nájdu záujemcovia dnes a v sobotu (14.2) v areáli bratislavskej Incheby. Začali sa totiž tri veľtrhy zamerané na dieťa a rodinu, krásu - Interbeauty a svadbu.

Veľtrh Dieťa a rodina podľa hovorkyne Incheby Martiny Mackovej ponúka sortiment od viac ako 60 vystavovateľov. Rodičom je k dispozícii široký výber kočíkov, autosedačiek, oblečenia a obuvi, stravy, kníh či hračiek. Zúčastniť sa môžu aj na bezplatných prednáškach lekárov, psychológov a detských sestier, naučiť sa techniky takzvaných baby masáží. "V sobotu sa mamičky môžu zúčastniť na tehotenskom kongrese, ktorý zahŕňa prednášky s pôrodnou asistentkou či laktačnou poradkyňou," povedala pre TASR. Macková podotkla, že priestor Incheby je prispôsobený pre pohyb matiek s kočíkmi. O batoľatá sa môžu postarať v relaxačnej zóne, kde im budú zadarmo k dispozícii plienky a výživy.

Novinky v kozmetickej starostlivosti na nadchádzajúcu sezónu a trendy v účesoch možno nájsť na jarnej edícii veľtrhu krásy Interbeauty. "V ponuke sú aj líčenia na Valentína, exhibície známych vizážistov a kaderníkov, obdivovatelia umenia a ženskej krásy si prídu na svoje pri sledovaní maľovaní aplikácií na telo," vymenovala Macková. Dámy, ktoré túžia po zmene, sa môžu inšpirovať v Zmenárni naživo, ambasádorka známej kozmetickej značky Eliška Pichoňská predstaví najnovšie trendy v líčení. Veľtrh krásy je aj platformou na vzdelávanie kaderníkov a vizážistov, šancu ukázať svoje zručnosti dostali na ňom aj študenti.

Svadobný veľtrh prináša široký výber svadobných šiat, oblekov či doplnkov. Budúci novomanželia sa môžu zorientovať aj v ponuke svadobných agentúr, fotografov, kameramanov. "Môžu si tu vopred objednať limuzínu, torty či vybrať si obrúčky," dodala hovorkyňa.

Veľtrhy sú otvorené od 10.00 h do 18.00 h.