Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislavský kraj

Nebezpečný muž v Bratislave: V centre mesta mal napádať ľudí

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Júlia Jánošíková

Na križovatke ulíc Námestie SNP a Treskoňovej ulice spozorovali muža zodpovedajúceho popisu, ktorý sa pred policajtmi dal na útek, uviedol hovorca.

Bratislava 4. marca (TASR) - Polícia vzniesla obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania 33-ročnému Tomášovi B. z Bratislavy. Muž, ozbrojený nožom, sa mal pohybovať v nedeľu (3. 3.) po centre Bratislavy a mal fyzicky napádať ľudí. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že k zraneniu osôb v súvislosti s konaním muža nedošlo.

"Policajti okamžite po prijatí tohto oznámenia vyslali na miesto viaceré hliadky, ktoré začali okolie centra hlavného mesta prepátravať. Na križovatke ulíc Námestie SNP a Treskoňovej ulice spozorovali muža zodpovedajúceho popisu, ktorý sa pred policajtmi dal na útek," uviedol hovorca.

Priblížil, že ho dobehli a za použitia donucovacích prostriedkov obmedzili na osobnej slobode. "Muž počas úteku zahodil na zem aj nôž, ten policajti procesne zaistili," dodal. Ďalšie okolnosti k prípadu sú podľa neho predmetom vyšetrovania.