Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Počas víkendu pristihli v Bratislavskom kraji osem opitých vodičov

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Polícia približuje aj najvážnejší prípad, jazdu 27-ročnej Košičanky Vanesy v okolí Národného futbalového štadióna. Jazdila v stave ťažkej opitosti, v krvi jej namerali 2,38 promile.

Bratislava 4. marca (TASR) - V priebehu prvého marcového víkendu tohto roka pristihli policajti na cestách Bratislavského kraja osem vodičov, ktorí šoférovali pod vplyvom alkoholu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Približuje aj najvážnejší prípad, jazdu 27-ročnej Košičanky Vanesy v okolí Národného futbalového štadióna. "Jazdila v stave ťažkej opitosti, v krvi jej namerali 2,38 promile," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Ešte pred zadržaním spôsobila opitá vodička materiálne škody. "Svojím autom najskôr narazila do iného vozidla na Vajnorskej ulici, ďalší náraz a poškodenie hneď dvoch vozidiel spôsobila na Ulici Viktora Tegelhoffa," spresnil policajný hovorca.

Mladú vodičku policajti obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Zároveň opätovne apelovali na zodpovednosť a varovali pred jazdou pod vplyvom alkoholu.