Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

VIDELI STE JU? Pátrajú po 16-ročnej Elli Merkovej z Bratislavy

Oblečenú mala čiernu koženkovú bundu s čiernou kožušinou okolo krku, čierne alebo sivé nohavice, obuté čierne tenisky a pri sebe hnedú tašku. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Nezvestná má zdanlivý vek 16 rokov, výšku 170 centimetrov, štíhlu postavu a svetlohnedé - ryšavé vlasy po ramená.

Bratislava 19. februára (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 16–ročnej Elli Merkovej z Bratislavy. Mala ráno opustiť byt a doposiaľ o sebe nepodala žiadne správy. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Menovaná mala opustiť byt v čase o 7:00 h a doposiaľ o sebe nepodala žiadne správy. Jej mobilný telefón je vypnutý," uviedla Šimková.

Priblížila, že nezvestná má zdanlivý vek 16 rokov, výšku 170 centimetrov, štíhlu postavu a svetlohnedé - ryšavé vlasy po ramená. Hovoriť má ukrajinsky a slovensky. Oblečenú mala čiernu koženkovú bundu s čiernou kožušinou okolo krku, čierne alebo sivé nohavice, obuté čierne tenisky a pri sebe hnedú tašku.

Akékoľvek informácie o súčasnom pobyte a pohybe osoby môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.