Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

Požiar na Záhorí sa podarilo úplne zlikvidovať

Na snímke požiar vo výrobnej hale a na skládke odpadu v katastri obce Zohor, okres Malacky 25. apríla 2019. Foto: TASR - Vladimír Benko/MV SR

Hasiči budú po zbalení vecných prostriedkov a techniky postupne odchádzať na svoje základne a miesto bolo odovzdané majiteľovi objektu.

Bratislava 26. apríla (TASR) - Rozsiahly požiar v priemyselnom areáli katastra obce Zohor v okrese Malacky sa v piatok poobede podarilo hasičom úplne zlikvidovať. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Hasiči budú podľa jej slov po zbalení vecných prostriedkov a techniky postupne odchádzať na svoje základne a miesto bolo odovzdané majiteľovi objektu.

Rozsiahly požiar dvoch hál a ich okolia vypukol vo štvrtok (25. 4.) krátko pred 14.00 h. V piatok na mieste zásahu zasahovali profesionálni hasiči zo staníc v Bratislave, Senci, Malackách, Pezinku, Nitre, zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách a v Žiline a dobrovoľní hasiči zo štyroch dobrovoľných hasičských zborov obcí Zohor, Stupava, Pernek a Prievaly.