Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Premávka v Bratislave je spomalená, pre kolóny uzatvárajú Sitinu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Hlásená je aj nehoda na D1.

Bratislava 30. mája (TASR) – So zdržaním desať až 35 minút musia vo štvrtok ráno vodiči počítať na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny, hlásená je aj nehoda na D1. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Zelená vlna hlási, že Národná diaľničná spoločnosť pre kolóny priebežne uzatvára bratislavský tunel Sitina. Upozorňuje tiež na nehodu na Tomášikovej ulici smerom na Ružinovskú, zrazili sa tam tri autá, blokovaný je jeden pruh. Naďalej treba rátať so zdržaním na obchvate smerom na Zlaté piesky. Kolóny začínajú od Mosta Lafranconi. So zdržaním 15 minút musia vodiči počítať na D2 smerom z Malaciek na vstupe do hlavného mesta.

Stella centrum informuje o kolónach na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom, kde sa vodiči zdržia desať minút, rovnako ako v Čiernej Vode a Vajnoroch. V Ivanke pri Dunaji zdržanie predstavuje 35 minút, v Dunajskej Lužnej 20 minút, v Moste pri Bratislave 15 minút. V Bratislave na Račianskej ulici sa vodiči zdržia 15 minút, rovnako ako na Hradskej, na Ulici svornosti a na Popradskej sa v smere do mesta zdržia 20 minút.