Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Záujemcovia o prácu v Jaguari sa môžu registrovať na internete

Na snímke vľavo generálny riaditeľ automobilky Jaguar Land Rover Ralf Dieter Speth a vpravo predseda vlády SR Robert Fico počas tlačovej konferencie po slávnostnom podpise investičnej zmluvy medzi vládou SR a automobilkou Jaguar Land Rover na Úrade vlády SR v Bratislave 11. decembra 2015. Vpravo v pozadí minister hospodárstva SR Vazil Hudák. Závod postaví automobilka v priemyselnom parku pri Nitre. Foto: TASR/Martin Baumann

V dotazníku budú záujemcovia vypĺňať napríklad údaje o ich špecializácii, kvalifikácii, taktiež budú musieť uviesť informácie o ich aktuálnom alebo poslednom zamestnaní.

Bratislava 11. decembra (TASR) - Ľudia, ktorí chcú pracovať v novej automobilke Jaguar Land Rover, sa môžu o prácu uchádzať prostredníctvom dotazníka na internete. Pre záujemcov ho pripravilo Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR.



"Registračný dotazník je umiestnený na stránke Internetového sprievodcu trhom práce a bol zverejnený zároveň s novou vizualizáciou tohto multifunkčného systému ÚPSVR SR," uviedla v správe pre médiá Jana Lukáčová z kancelárie generálneho riaditeľa ústredia práce. Záujemcovia o prácu v novom závode sa tak môžu registrovať prostredníctvom internetu priamo u investora.



Ústredie práce pripravovalo registračný dotazník niekoľko mesiacov, a to v úzkej spolupráci s investorom a na základe jeho špecifických požiadaviek.

V dotazníku budú záujemcovia vypĺňať napríklad údaje o ich špecializácii, kvalifikácii, taktiež budú musieť uviesť informácie o ich aktuálnom alebo poslednom zamestnaní.