Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Centrum inovácií HubHub má v Bratislave väčšie priestory

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Centrum má širokú škálu členstiev. Stretávajú sa tam rôzni ľudia od freelencerov po manažérov úspešných firiem, ktorí sa navzájom inšpirujú.

Bratislava 26. novembra (TASR) – Podporovať mladých podnikateľov, vznikajúce start-upy a prepájať komunity je zámerom bratislavského centra inovácií s názvom HubHub.

"Sme vzdelávacia platforma pre rôznych firemných partnerov, neziskovky a iné rôzne veľké komunity. Spolupracujeme i s univerzitami. Máme nové coworkingové priestory s kvalitnými službami, v ktorých podporujeme inovatívne myšlienky," na pondelkovom otvorení v novom objekte v Bratislave to uviedla riaditeľka HubHub Natália Kisková.

Podľa nej takéto vhodné pracovné priestory sú oveľa viac motivujúcejšie a prispievajú k efektívnejšiemu profesionálnemu rastu jednotlivcov. Potvrdili to zástupcovia niekoľkých spoločností, ktorí predstavili svoje nové skúsenosti v tejto otvorenej komunite.

Centrum má širokú škálu členstiev. Stretávajú sa tam rôzni ľudia od freelencerov po manažérov úspešných firiem, ktorí sa navzájom inšpirujú. Spolupracuje s Impact Hub a majú spoločný produkt Double Desk, vďaka ktorému záujemca získa prístup do oboch coworkingových priestorov a možnosť využívať služby a výhody oboch značiek.

"Naše priestory na prízemí pre vzdelávanie, mítingy, prednášky či eventy sú pre vyše 200 ľudí, tiež môžu byť variabilne upravené aj pre tri menšie skupiny. Na poschodí sú izolované pracovné priestory pre rôzne kolektívy či jednotlivcov," pri ich prehliadke konštatoval marketingový manažér Dominik Illek.

Spoločnosť HubHub bola založená HB Reavis Group v roku 2016. Vytvára prostredie pre zhodnocovanie ľudského potenciálu a koncentruje tak unikátnu komunitu ľudí. Ponúka komplexné služby, aktivity smeruje k vytvoreniu maximálnej možnej synergie medzi členmi, komunitou mladých podnikateľov a korporátnym prostredím. Zo vzájomnej blízkosti tak ťaží start-upová komunita i úspešné slovenské a zahraničné firmy, keďže prepájaním vzniká priestor pre spoluprácu a vznik nových ideí či obchodných príležitostí. V súčasnosti pôsobí v Bratislave, Varšave a Prahe s ambíciou rozšíriť svoje aktivity na ďalšie stredoeurópske trhy i mimo nich.