Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Ekonomika

Deti a mamy z krízových centier zažili skvelý víkend v Bešeňovej

Aquapark Bešeňová Foto: Aquapark Bešeňová

S nápadom urobiť radosť deťom a mamičkám z Krízového centra a detského domova Brána do života a Krízového strediska Dúha, prišla Lucia Hablovičová.

Bešeňová 26. máj (OTS) – 56 detí a mamičiek s deťmi z Krízového centra a detského domova Brána do života a Krízového strediska Dúha, sa vybrali 250 km na Liptov. Vodný raj GINO PARADISE Bešeňová im otvoril svoje brány predposledný májový víkend a oni tak mohli zažiť víkend plný zábavy a nevšedných zážitkov.

S nápadom urobiť radosť deťom a mamičkám z Krízového centra a detského domova Brána do života a Krízového strediska Dúha, prišla Lucia Hablovičová. Nebola to náhoda, Lucia je zakladateľka občianskeho združenia Svetluška a už minulý rok navštívila spolu s deťmi zo združenia aquapark v Bešeňovej.

V lete minulého roka bola v aquaparku špeciálna charitatívna fashion show „známe mamy neznámym deťom“, kde sa na predvádzacom móle predviedli: Zuzana Haasová, Erika Barkolová, Lucia Forman Habancová, Lucia Lužinská, Zuzana Vačková, Andrea Karnasová, Bibiana Ondrejková a Karin Olasová a práve v nadväznosti na túto akciu tu mohli všetci stráviť krásny víkend.

„Som veľmi rada, že sme mohli spolu s GINO PARADSIE Bešeňová urobiť takúto dobrú vec. Vidieť všetky tieto detičky a maminy šťastné je neopísateľný pocit. Pre mnohých z nich to bolo to najkrajšie, čo doteraz zažili“, opísala svoje pocity Lucia Hablovičová.

Deti sa najviac tešili z toboganov a detského vodného sveta. „Najlepší bol ten hrad, lebo tam boli šmýkačky a všade striekala voda“, hovorí o zážitku malá Kristínka. Mamičke Ivetke s deťmi sa najviac páčil bazén s vlnobitím: „s deťmi sme nikdy neboli pri mori a tento bazén je ako skutočné more.“


Foto: Aquapark Bešeňová