Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Dni Energií na Slovensku 2014

Dni Energií na Slovensku 2014 Foto: Energie pre Vás

Viete ako ušetriť na energiách? Zaujímajú Vás dotácie na solárne panely a tepelné čerpadlá? Poznáte fungovanie elektromobilu či elektrobicykla? Chcete aj Vy bývať lacnejšie?

Bratislava 9. júna (OTS) - Dovoľujeme si Vás srdečne pozvať na podujatie – Dni Energií na Slovensku 2014 organizované portálom Energie pre Vás a partnermi (vrátane Hlavného mesta SR Bratislavy) dňa 10. júna 2014 v Bratislave na Hlavnom námestí, v čase od 9:00 do 16:00.

SR chce dotáciami a zvýhodnenými pôžičkami motivovať občanov ku kúpe malých ekologických zdrojov energie, k zatepľovaniu či modernizácii vykurovania. Zároveň navrhuje kroky k podpore elektromobility. Našim podujatím Vám chceme tieto technológie a riešenia predstaviť a zodpovedať Vaše otázky. V našej metropole Vám radi ukážeme solárne systémy na výrobu tepla aj elektriny, tepelné čerpadlá, osobný aj nákladný elektromobil a pomôžeme sa zorientovať v problematike obnovy (zatepľovania) bytových a rodinných domov. Nebudú chýbaj ani, čím ďalej tým viac populárne, elektrobicykle.

Projekt Dni Energií na Slovensku 2014 – Bratislava je súčasťou celoeurópskej rodiny podujatí v rámci Energy Days in Europe a uskutoční sa pod záštitou pána Milana Ftáčnika, primátora Hlavného mesta SR Bratislavy a pána Dušana Chreneka, vedúceho Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku.

Príďte medzi nás a dozviete sa viac o technológiách či opatreniach, ktoré aj Vám pomôžu ušetriť energie, Vaše financie a naše životné prostredie.

Viac informácií získate na www.epv.sk.