Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Ekonomika

Doprajte si vytúžený oddych a ušetrite

Foto: TASR/Oliver Ondráš

Máme za sebou prvé jarné dni . Spolu s prírodou sa zo zimného režimu prebúdza aj naša aktivita. Zlepšuje sa nám nálada, budíme sa s novou energiou, ale kde tu nás prepadne i jarná únava.

Bratislava 23. marca (OTS) - Tento pojem pozná väčšina z nás bez rozdielu veku či pohlavia. Naše telo ťažko znáša náhle zmeny počasia, čo spôsobuje organizmu stres. Jeden zo spôsobov ako s ním zatočiť je dopriať si kvalitný oddych a načerpať novú energiu ďaleko od každodennej rutiny. O tom, že dopriať si jarný wellness pobyt nemusí vždy znamenať veľký zásah do vašej peňaženky vás presvedčia jarné ponuky zľavových portálov.

Veľká noc so sebou prináša dostatočný počet voľných dní na to, aby ste si dopriali maximálny relax pre seba a stihli si dopriať aj tradičnú veľkonočnú šibačku v kruhu rodiny. Čoraz viac ľudí vníma tieto dni ako sviatky jari, a vyrážajú za oddychom po celom Slovensku či dokonca za hranice. Ubytovacie zariadenia však majú obmedzenú kapacitu, preto si rozhodne svoj jarný detox treba naplánovať v dostatočnom predstihu.

Každoročne sa v jarnom období stretávame so zvýšeným záujmom o pobyty v prírode či kúpeľných mestách. Ľudia si po dlhej a únavnej zime skrátka túžia dopriať luxusný zážitok za skvelú cenu,“ prezradil hovorca Slovenskej asociácie portálov kolektívneho nakupovania Marián Tar. Prvé jarné týždne sú v hotelierstve obdobím, kedy zimná sezóna skončila a tá letná sa ešte nezačala. Výška zľavy sa teda v tomto období veľmi často pohybuje až v stovkách ušetrených eur. „Počty kupónov sú však obmedzené, preto by zákazníci určite nemali nechať nákup takéhoto pobytu na poslednú chvíľu,“ doplnil Tar.

Podobne treba rozmýšľať aj pri blížiacich sa májových sviatočných dňoch. Prvý a ôsmy máj tohto roku pripadajú na piatok. Ponúka sa ideálna príležitosť zažiť romantický či rodinný predĺžený víkend za fantastickú cenu. Opäť však treba myslieť a nakupovať dopredu. Predídete tak sklamaniu, že vaša vytúžená destinácia je v tomto období obsadená. Zľavové kupóny sa na tieto termíny míňajú závratnou rýchlosťou. V takomto prípade naozaj nie je na čo čakať.

O SAPKN:
Slovenská asociácia nákupných portálov v súčasnosti združuje portály ZaMenej.sk, Primazlavy.sk, Morezliav.sk, Cenynadne.sk, Setriza3.sk a Zlavodom.sk. Preverené a seriózne ponuky týchto portálov spoznáte podľa pečate asociácie na ich webe