Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

SAD Žilina zavádza kúpu a dobíjanie dopravných kariet cez internet

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavol Remiaš

SAD Žilina sa rozhodla zatraktívniť služby pre tých, ktorí neradi manipulujú s hotovosťou, nemajú čas chodiť do klientskych centier a je pre nich bežné používať elektronické služby.

Žilina 30. októbra (TASR) – Spoločnosť SAD Žilina, a. s., zavádza od 1. novembra 2016 možnosť kúpy a dobíjania dopravných kariet cez internet. TASR o tom informovala hovorkyňa spoločnosti Ivana Strelcová.

Dopravnú kartu si podľa nej doteraz mohli cestujúci kúpiť len osobne v klientskom centre a kredit dobiť na kartách u vodičov autobusov a v klientskych centrách. "SAD Žilina sa rozhodla zatraktívniť služby pre tých, ktorí neradi manipulujú s hotovosťou, nemajú čas chodiť do klientskych centier a je pre nich bežné používať elektronické služby. Pri novom postupe už nebude potrebná návšteva klientskeho centra či zdržiavanie sa v autobuse. Zákazník môže vykonať obe operácie cez webovú stránku SAD Žilina," uviedla Strelcová.

Doplnila, že nová aplikácia cestujúcim prináša viacero výhod. "Kartu si kúpia z pohodlia domova a doručíme im ju až domov. Nemusia sa obmedzovať hotovosťou ani úradnými hodinami. Samozrejme, služba je doplnková a nenahrádza dobíjanie kariet u vodiča alebo služby, ktoré poskytujeme prostredníctvom klientskych centier. Všetko bude možné i naďalej vybaviť doterajším spôsobom," dodala hovorkyňa SAD Žilina.