Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

SSC hľadá dodávateľa štúdie realizovateľnosti obchvatu obce Drietoma

Ilustračné foto Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Celková predpokladaná hodnota zákazky je 54.750 eur bez DPH, obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie.

Drietoma 26. januára (TASR) – Návrh technického, ekonomického a environmentálne najvhodnejšieho riešenia trasy cesty I/9 v prihraničnej obci Drietoma v Trenčianskom okrese má byť výsledkom štúdie realizovateľnosti obchvatu obce. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnila dnes Slovenská správa ciest (SSC) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Štúdia realizovateľnosti má navrhnúť a posúdiť najvhodnejšie riešenia trasy viac ako šesťkilometrového úseku od začiatku zastavaného územia obce Drietoma pri rešpektovaní zastavaných území, územného rozvoja dotknutých obcí, ochranných pásiem a chránených lokalít.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je 54.750 eur bez DPH, obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie. Hlavným kritériom pri vyhodnocovaní ponúk bude cena projektu. Štúdia by mala byť vypracovaná do 180 dní od zadania zákazky. Lehota na predkladanie ponúk je do 24. februára.