Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Ekonomika

Z Bratislavy sa lieta aj na letisko Leeds-Bradford vo Veľkej Británii

Letisko M. R. Štefánika. Foto: TASR/Martin Baumann

Novú linku spúšťa letecká spoločnosť Ryanair s frekvenciou dvakrát do týždňa.

Bratislava 4. novembra (TASR) - Z bratislavského letiska Milana R. Štefánika sa od dnešného dňa lieta aj na letisko Leeds-Bradford vo Veľkej Británii. Novú linku spúšťa letecká spoločnosť Ryanair s frekvenciou dvakrát do týždňa.

Ide pritom o piatu leteckú linku z Bratislavy do Veľkej Británie, keďže okrem nej sa lieta aj do Londýna, Manchestru, Edinburghu a Birminghamu.

"Počas zimného letového poriadku sme už pridali nové linky do Eilatu v Izraeli, do Leeds-Bradford vo Veľkej Británii a do Niš v Srbsku, čo prinesie spolu s našimi ďalšími linkami jeden milión cestujúcich ročne," vymenovala marketingová a obchodná zástupkyňa Ryanairu Olga Pawlonka.

Lety na linke do Leeds-Bradford budú z Bratislavy vzlietať každý piatok o 9.55 h a každý pondelok o 18.20 h. Naopak, z Leeds-Bradford na Slovensko sa bude lietať v piatky o 9.30 h a v pondelky o 17.55 h.

Z letiska v Bratislave môžu pritom cestujúci počas aktuálnej zimnej sezóny využiť 22 pravidelných liniek do 16 krajín. Ďalšia nová linka by mala pribudnúť od 17. decembra tohto roku. Pôjde o lety do Kyjeva na Ukrajine, ktoré bude zabezpečovať spoločnosť Wizz Air.