Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

FerratumBank inovuje pôžičky pre zákazníkov

FerratumBank inovuje pôžičky pre zákazníkov Foto: Ferratum banka

Máte zlé obdobie? Vaša peňaženka dýcha prázdnotou už niekoľko dní a vy už pomaly nemáte čo jesť?

Bratislava 24. októbra (OTS) - Tak otvorte kuchársku knihu a s chuťou si vyberte čo všetko zajtra navaríte, pretože to bude ten deň, keď sa všetko zmení. Stačí urobiť jeden krok a už vždy si budete môcť dopriať všetko čo potrebujete. Spojte sily s nami – Ferratum. My vás neopustíme ani v tej najhoršej situácii.

Väčšia flexibilita pre vaše pohodlie
Vo svete Ferratum sa dejú menšie zmeny k lepšiemu. A to vďaka vám. Zobrali sme si k srdcu vaše pripomienky a postrehy a prinášame vám posun k väčšej flexibilite. Doteraz ste sa stretli s modelom rýchlej pôžičky, ktorá sa poskytuje na 15 alebo 30 dní. Viac možností nebolo. Keď sa nestíhalo, poslali ste si žiadosť o prolong.

Po novom sa tieto hranice rušia. Odteraz bude každá pôžička nastavená automaticky na 7 až 31 dní. To znamená, že nezáleží na tom kedy peniaze vrátite. Stačí ak sa vmestíte do daného rozpätia. Pre vás to znamená väčšiu slobodu a vymizne stres. Zabudnite na pravidelné kontrolovanie kalendára kvôli blížiacemu sa termínu.

Silná banka vďaka vám

Táto firma zameraná výhradne na rýchle pôžičky pochádza z Fínska. Model preferuje empatiu, slušné správanie a ľudskosť a férovosť. To je niečo, čo je v dnešnom modernom svete bohužiaľ dosť neobvyklé. Do politiky tejto spoločnosti absolútne nezapadajú podvody ako skryté poplatky, nejasná zmluva, prekrúcanie a zatajovanie informácii.

Ferratum je na pôžičkovom trhu už niekoľko rokov. Nie je to zas tak dávno, keď sa táto spoločnosť dostala aj na Slovensko. A za pomerne krátky čas začala krivka obľúbenosti stúpať. Dnes je Ferratum lídrom na pôžičkovom trhu a za to všetko vďačí vám – klientom. Vďaka vašej odvahe sme dokázali to, o čom sa nám ani nesnívalo.