Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Ekonomika

Generálnou riaditeľkou Telekomu bude od júna Melinda Szabó

Ilustračné foto. Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Na pozíciu po Szabóovej nastúpi do Deutsche Telekom súčasný riaditeľ divízie masového trhu v Slovak Telekom Mitič.

Bratislava 19. februára (TASR) - Novou generálnou riaditeľkou Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic sa od 1. júna 2024 stane Melinda Szabó, ktorá zároveň prevezme aj funkciu podpredsedníčky predstavenstva. Na poste nahradí zastupujúceho generálneho riaditeľa Vladana Pekoviča. Na jej súčasnej pozícii v Deutsche Telekom ju od júna nahradí Mladen Mitič. V pondelok o tom informoval hovorca Slovak Telekom Michal Korec.

Szabó má dlhoročné skúsenosti v telekomunikačnom biznise a na novej pozícii sa podľa Koreca plánuje zamerať na ďalší rozvoj investícií, digitalizácie, spokojnosti zákazníkov a trvalo udržateľného rozvoja.

Na pozíciu po Szabóovej nastúpi do Deutsche Telekom súčasný riaditeľ divízie masového trhu v Slovak Telekom Mitič.

"Som šťastná, že môžem privítať Mladena v líderskom tíme segmentu Európy. Som presvedčená, že jeho rozsiahle skúsenosti na komerčných funkciách v telekomunikačnom biznise na rozličných európskych trhoch nám veľmi pomôžu pokračovať v spoločnej ceste európskeho digitálneho lídra orientovaného na zákazníka," uviedla členka predstavenstva pre segment Európy Deutsche Telekom Dominique Leroy.