Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 7. jún 2024Meniny má Róbert
< sekcia Ekonomika

Hewlett-Packard Slovakia od 1. mája povedie Martin Sůra

HP na Slovensku zamestnáva vyše 1700 ľudí a je významným dodávateľom IT riešení a služieb pre štátnu správu a spoločnosti všetkých typov, ako aj produktov určených na domáce použitie.

Bratislava 30. apríla (TASR) - Spoločnosť Hewlett-Packard (HP) dnes oznámila vymenovanie Martina Sůru (39) za nového generálneho riaditeľa HP Slovakia, s. r. o., a súčasne za riaditeľa divízie Enterprise Group na Slovensku s platnosťou od 1. mája 2013.

Na tejto pozícii bude Martin Sůra zodpovedný za dohľad nad širokým portfóliom hardvéru, softvéru a služieb a súčasne bude pôsobiť ako generálny riaditeľ HP na Slovensku.

Martin Sůra strieda vo funkcii Martina Kubalu, ktorý úspešne viedol HP na Slovensku od roku 2009 a ktorý bol vymenovaný za generálneho riaditeľa a obchodného riaditeľa pre Enterprise Group v regióne južnej a východnej Európy (SEE). V nasledujúcich týždňoch bude naďalej úzko spolupracovať s Martinom Sůrom pri odovzdávaní pracovnej agendy a zabezpečení kontinuity v rozpracovaných projektoch.

HP na Slovensku zamestnáva vyše 1700 ľudí a je významným dodávateľom IT riešení a služieb pre štátnu správu a spoločnosti všetkých typov, ako aj produktov určených na domáce použitie. TASR o tom informovala spoločnosť HP Slovakia.