Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 24. máj 2024Meniny má Ela
< sekcia Ekonomika

Inovácie v Bratislave už o necelý mesiac

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE

RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE počas jedného dňa dá znovu priestor viacerým rečníkom zo Slovenska aj zo zahraničia. Nepremeškajte posledné voľné vstupenky!

Bratislava 4. marca (OTS) - Festival RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE je akčný jednodňový event, ktorý už tretím rokom v Bratislave prináša praktické inovácie a trendy, ktoré rezonujú aj mimo retailovej branže. Na minulých ročníkoch účastníkov zaujalo spolu viac ako 30 osobností, medzi nimi Ronny Max, Martin Frank Dirks, Carlo Ratti associati, Peter Littmann a mnohí ďalší.

"Retail na lokálnej úrovni nám priblížia, rečníci Peter Šipčiak (COOP Jednota Nitra) a Peter Muzika (RECCOM), ktorí nám predstavia remodeling supermarketu TEMPO. Miro Kadleček (Predeti.sk) povie niečo k praktickým riešeniam, ktoré nám pomáhajú rásť. Anežka Kovalíková (METRO Cash & Carry) predstaví príklady úspešných ekologických riešení pre reťazec," uvádza Tibor Tabery, retailový analytik a spoluzakladateľ konceptu Retail Innovations Conference.

Opäť otvoríme tému novej definície zážitku v retaili. Budeme hovoriť o retailových príležitostiach v nákupných centrách s HB Reavis a INGKA Centres (predtým IKEA Centres),“ uvádza Martin Kadleček, spoluorganizátor konferencie.

"Zahraniční experti nám predstavia svoj pohľad na aktuálne funkčné riešenia v retaili. To, ako dokážu lokálne koncepty vyhrávať nad diskont lídrami, prečo je dôležité myslieť ako zákazník pri každom kroku predajňou a ako POS analytika zlepšuje predaj a hodnotí hypotézy pre nový predajný koncept," približuje program Mária Tarišková, spoluorganizátorka konferencie.

III. ročník festivalu inovácií sa koná 4. apríla 2019 v Radisson Blu Carlton v Bratislave.
Viac informácií o programe, speakroch a posledných voľných vstupenkách nájdete na webovej stránke www.retail-innovations.com a na FB.