Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Keď výplata zmizne, nastúpi rýchla pôžička od Ferratum banky

Keď výplata zmizne, nastúpi rýchla pôžička od Ferratum banky Foto: FerratumBank

Určite sa vám už neraz stalo, že sa vám výplata rozkotúľala nejak podozrivo rýchlo. A čo ste v takej chvíli urobili? Spanikárili? Hladovali? Požičali ste si peniaze od podvodníka, alebo od rodiny?

Bratislava 28. januára (OTS) - Takto ste priťažili sebe, no aj rodine. Buďte sebestační a vezmite zodpovednosť do vlastných rúk. My vám poradíme ako na to. Ako novému zákazníkovi vám poskytneme 150 euro na 15 dní zadarmo. Neplatíte úrok a aj napriek tomu dostanete pôžičku. Dokonalé, nie?

Pred výplatou je to náročné
Nech šetríte ako chcete, vždy vás niečo zaskočí. Niekto z rodiny ochorie, urobíte väčší nákup, alebo vám prídu nedoplatky. Na toto všetko však nemáte peniaze. Tak kde ich získať? Odpoveďou je Ferratum. Poskytujeme malé a rýchle pôžičky, ktoré vám pomôžu zaplatiť čokoľvek potrebujete.

Máte nárok na 30 až 350 euro a to bez toho, aby ste nám museli dokladovať príjem, alebo čokoľvek iné. Na pôžičku od nás máte nárok aj pokiaľ ste dôchodca, študent, na materskej, či podnikateľ. My sa nepozeráme na vašu finančnú minulosť a nijak vás nesúdime. Zverte sa nám do rúk a už nikdy viac nepocítite finančný nedostatok.

Splátky bez stresu
Keď získate pôžičku od bežnej banky, či pôžičkárne, tešte sa na splátky, ktoré sa s vami budú ťahať niekoľko mesiacov, dokonca aj rokov. U nás to tak nie je. Keďže poskytujeme menšie sumy od 30 do 350 euro, splátku vraciate jednorázovo. Navyše máte flexibilný termín, ktorý je nastavený na 7 až 30 dní. Takto sa nemusíte viazať na jeden do skaly vytesaný deň a máte po strese.

Naše pôžičky vyhľadávajú najmä ľudia, ktorí potrebujú niečo splatiť naozaj súrne. Zasiahla vás nečakaná udalosť, ktorá vás stála peniaze? Máte jednoducho len ďaleko do výplaty a nechcete trieť biedu? Tak neváhajte a podajte si žiadosť o našu pôžičku. Je to také jednoduché a rýchle, že nebudete veriť vlastným očiam.