Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Konferencia RETAIL INNOVATIONS Vol. 1 - štartuje

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE 2017

Na jar 2017 sa v Bratislave uskutoční prvý ročník nového komerčného podujatia RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE 2017.

Bratislava 29. novembra (OTS) - Za inovatívnym podujatím sa skrýva skupinka dlhoročných retailových profesionálov a nadšencov s víziou vytvoriť novú informačnú platformu.

Na konferencii prinesieme inovatívne témy pre moderný retail. Retail, to nie sú len veľké supermarketové reťazce, ale aj filiálky telekomunikačných operátorov, bánk, fashion segment, alebo rozvíjajúce sa lokálne franchisingové gastronomické prevádzky,“ opisuje projekt Tibor Tabery, jeden zo zakladateľov konceptu.

Maloobchodný predaj je pod veľkým tlakom zo strany e-commerce aj konkurenčného boja. Trh sa mení, zákazník zvyšuje nároky a mení svoje zvyklosti. „Retail dramaticky mení svoju tvár a preto aj my chceme tomuto trhu ponúknuť príležitosť pre výmenu nových zaujímavých myšlienok. Máme veľa nápadov, ako to urobiť inak a pútavo,“ dodáva Martin Kadleček, spoluorganizátor podujatia.

Úspešná konferencia je najmä o kvalitných témach, dobrých speakroch a pútavom programe. RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE sa netají vysokými ambíciami a víziou budovať silnú retailovú platformu. „Pracujeme na viacerých zaujímavých speakroch, môžeme ale prezradiť, že svoju účasť už potvrdil napríklad nesmierne inšpiratívny profesionál, autor jedinečného „SUPERMARKETU BUDÚCNOSTI“ zo svetovej výstavy EXPO 2015, dizajnér prof. Carlo Ratti,“ prezradil zo zákulisia Tibor Tabery.
Viac informácií nájdete na FB.