Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Ekonomika

Mário Lelovský je novým prezidentom ITAS

Mário Lelovský Foto: TASR/AP

Rozhodli o tom v utorok (11. 3.) delegáti na valnom zhromaždení IT Asociácie Slovenska, ktorú tvorí 89 spoločností odvetvia informačných a telekomunikačných technológií.

Bratislava 12. marca (TASR) - Mário Lelovský, spolumajiteľ spoločnosti Media Control, sa stal novým prezidentom IT Asociácie Slovenska (ITAS).

Rozhodli o tom v utorok (11. 3.) delegáti na valnom zhromaždení IT Asociácie Slovenska, ktorú tvorí 89 spoločností odvetvia informačných a telekomunikačných technológií

Mário Lelovský ako predseda združenia ADAT (Asociácia dovozcov audiovizuálnej techniky) SR dlhé roky úzko spolupracoval s IT Asociáciou Slovenska na mnohých kľúčových témach týkajúcich sa napríklad autorského zákona či recyklačných poplatkov.

Nadchádzajúce obdobie bude pre nás mimoriadne dôležité, očakávame a tiež sami voláme po zmenách v legislatíve, ktorá nereflektuje vývoj modernej spoločnosti. Nielenže my ako priemysel bojujeme s nevyhovujúcim systémom vzdelávania pre potreby nášho priemyslu, ale aj chýbajúcimi službami elektronickej verejnej správy, ktorá by uľahčila život predovšetkým bežným občanom,“ povedal po zvolení Lelovský.