Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

McRoy Group chce zo Slovenska expandovať do Európy i zámoria

McRoy Slovakia, a.s.na Slovensku zamestnáva podľa vlastných informácií približne 2500 externých a takmer 100 interných zamestnancov.

Bratislava 18. februára (TASR) - Britský investor MCR Investment plánuje zo Slovenska prostredníctvom personálno-poradenskej spoločnosti McRoy Group expandovať nielen do krajín strednej a východnej Európy, ale aj na západ Európy. Do konca desaťročia by mala byť prítomná nielen na amerických a ázijských trhoch, ale napríklad aj v Austrálii.

"Niekoľkomesačné pôsobenie na slovenskom trhu a úspešné vybudovanie potrebných štruktúr nás každým dňom uisťuje, že zvoliť si Bratislavu za centrálu nadnárodného personálno-poradenského holdingu bude správnym rozhodnutím. Sme presvedčení, že Slovensko je vhodnou destináciou nielen pre investície do priemyselnej výroby, ale aj do služieb s vysokou mierou pridanej hodnoty," povedal predseda predstavenstva McRoy Group Michal Duška. Po expanzii do Českej republiky by malo nasledovať Rakúsko, Poľsko či Maďarsko.

McRoy Slovakia, a.s., je členom novej medzinárodnej siete personálno-poradenských spoločností McRoy Group, a.s. Na Slovensku zamestnáva podľa vlastných informácií približne 2500 externých a takmer 100 interných zamestnancov. Svoju činnosť vykonáva prostredníctvom 10 pobočiek, a to v Bratislave, Trnave, Nitre, Trenčíne, Žiline, Banskej Bystrici, Košiciach, Michalovciach, Prešove a v Považskej Bystrici. Slovenská dcéra britského holdingu sa predstaví aj na veľtrhu Profesia days, ktorý sa uskutoční 20. a 21. februára 2013 v Bratislave.