Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 5. jún 2024Meniny má Laura
< sekcia Ekonomika

Národná diaľničná hľadá odborníka stavebného dozoru na mosty

Ilustračné foto Foto: TASR

Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 14. augusta 2014.

Bratislava 17. júla (TASR) - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) hľadá odborníka stavebného dozoru na mosty.

Na zákazku vyhlásila súťaž vo vestníku verejného obstarávania a jej cenu odhaduje vo výške 2,42 milióna eur na štyri roky.

Diaľničiari chcú uzatvoriť rámcovú dohodu s viacerými uchádzačmi, maximálne ich má byť 15. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 14. augusta tohto roku.

Predmetom zákazky je činnosť odborníka stavebného dozoru na mosty. Ide napríklad o práce pri realizácii výkopových a zemných prác, kontrole základových škár, zhotovovaní pilierov a opôr, odsúhlasovaní a predpínaní výstuže.

Diaľničiari zároveň vyhlásili súťaž aj na činnosť geotechnika stavebného dozoru. Tiež ide o zákazku na štyri roky a jej odhadovaná cena je 806.400 eur. Aj v tomto prípade chce NDS podpísať rámcovú dohodu s viacerými uchádzačmi, má ich byť maximálne 15. Pôjde o tých záujemcov, ktorí ponúknu v súťaži najnižšiu cenu.

Následne diaľničiari pri zadávaní konkrétnej zákazky opäť otvoria súťaž a cez elektronickú aukciu vyberú dodávateľa spomedzi všetkých uchádzačov, s ktorými podpísali rámcovú dohodu. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 14. augusta 2014.