Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

NBS hľadá dodávateľa novej stravovacej prevádzky

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Prípravné trhové konzultácie sa budú konať prezenčne 26. októbra tohto roka v priestoroch ústredia Národnej banky Slovenska.

Bratislava 17. októbra (TASR) - Národná banka Slovenska (NBS) hľadá nového dodávateľa pre zabezpečenie poskytovania stravovania zamestnancov a služieb súvisiacich so stravovaním a súčasne dodávateľa pre plánovanú výmenu gastrotechnologického zariadenia vo svojom ústredí. Spúšťa preto prípravné trhové konzultácie, informovala banka na svojej internetovej stránke.

Cieľom trhových konzultácií je informovanie oprávnených hospodárskych subjektov o plánovanom postupe verejného obstarávania. NBS si tak zároveň overí reálnosť, objektívnosť a primeranosť požiadaviek na plnenie predmetu zákazky u poskytovateľov stravy a dodávateľov gastrotechnológie.

Prípravné trhové konzultácie sa budú konať prezenčne 26. októbra tohto roka v priestoroch ústredia Národnej banky Slovenska. Ešte predtým umožní záujemcom obhliadku miesta pre poskytovanie služby v týchto priestoroch, a to v termínoch 20. a 23. októbra.