Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

NDS za vypracovanie správy k R4 na východe zacáluje 4,39 mil. eur

Rýchlostná cesta R4 Košice - Milhosť. Foto: TASR - František Iván

NDS si v tendri vyberala z troch prijatých ponúk a pôvodne odhadovala cenu za vypracovanie správy vo výške 4,98 milióna eur bez DPH.

Bratislava 7. septembra (TASR) - Vypracovanie správy o rýchlostnej ceste R4 zo Svidníka po Kapušany na východe Slovenska vyjde Národnú diaľničnú spoločnosť (NDS) na 4,39 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z oznámenia o výsledku tendra, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

Zákazku pre diaľničiarov zabezpečí združenie firiem, ktoré tvoria Alfa 04 a Dopravoprojekt. NDS si v tendri vyberala z troch prijatých ponúk a pôvodne odhadovala cenu za vypracovanie správy vo výške 4,98 milióna eur bez DPH.



Dodávateľ má pre diaľničiarov konkrétne vypracovať správu o hodnotení rýchlostnej cesty R4 zo Svidníka po Kapušany, tiež dokumentáciu stavebného zámeru a dokumentáciu na územné rozhodnutie a aj oznámenie o zmene navrhovanej činnosti po vypracovaní dokumentácie na územné rozhodnutie stavieb R4 Lipníky - Kapušany, Giraltovce - Kuková a Rakovčík - Radoma.

Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.