Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Ekonomika

Novou predsedníčkou Rady OZ KOVO je Monika Benedeková

Na archívnej snímke sprava sociálno-ekonomický špecialista OZ KOVO Jozef Balica, podpredsedníčka Rady OZ KOVO a hlavná kolektívna vyjednávačka Monika Benedeková a odborový funkcionár OZ KOVO a sociálno-ekonomický analytik Ján Košč počas tlačovej konferencie OZ KOVO o výsledkoch celoslovenského prieskumu "Dôstojná životná úroveň zamestnancov a ich rodín" v Prešove 13. júla 2022. Foto: TASR – Milan Kapusta

Bývalý predseda Rady OZ KOVO Stanislav Ľupták oznámil koncom júna tohto roku, že sa vzdáva funkcie predsedu Rady OZ KOVO.

Bratislava/Žilina 4. októbra (TASR) - Členovia Rady Odborového zväzu (OZ) KOVO ako najvyššieho orgánu zväzu medzi zjazdami v utorok v Žiline zvolili doterajšiu podpredsedníčku Moniku Benedekovú za novú predsedníčku Rady OZ KOVO. Informovalo o tom OZ KOVO na sociálnej sieti.

Bývalý predseda Rady OZ KOVO Stanislav Ľupták oznámil koncom júna tohto roku, že sa vzdáva funkcie predsedu Rady OZ KOVO, ako aj všetkých ostatných funkcií v Rade OZ KOVO a orgánoch Konfederácie odborových zväzov SR s tým, že ďalej bude pokračovať vo výkone funkcie predsedu základnej organizácie OZ KOVO Podpolianske strojárne, Detva.