Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Ekonomika

Nový administratívno-logistický komplex spoločnosti TZMO Slovakia

Nový administratívno-logistický komplex spoločnosti TZMO Slovakia v Senci pokryje zásobovanie Slovenska i Rakúska Foto: TZMO Slovakia

Nový administratívno-logistický komplex spoločnosti TZMO Slovakia v Senci pokryje zásobovanie Slovenska i Rakúska.

Senec 10. apríla (OTS) - Medzinárodná kapitálová skupina TZMO Group otvorí na Slovensku nový administratívno-logistický komplex v Senci už v piatok 12.4.2019. O symbolické prestrihnutie pásky a slávnostné otvorenie nových priestorov sa postará mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Poľskej republiky v Slovenskej republike Krzysztof Strzałka, predseda predstavenstva TZMO Jarosław Józefowicz a ďalší členovia top manažmentu spoločnosti.

Nová administratívna budova a sklad sa nachádzajú v logistickom parku v Senci s výhodnou strategickou polohou a rýchlym napojením na diaľničnú sieť. TZMO Slovakia zainvestovala do výstavby svojho nového sídla 3,5 mil. eur.

Komplex sa rozkladá na ploche takmer 8 500 m2. Na obsluhu zákazníkov sa bude využívať 2.100 paletových miest. Nová logistická hala spĺňa prísne bezpečnostné a technologické požiadavky. Vďaka použitým moderným materiálom a inovatívnym technológiám získala budova energetický certifikát triedy A1.
Nový administratívno-logistický komplex spoločnosti TZMO Slovakia v Senci pokryje zásobovanie Slovenska i Rakúska
Foto: TZMO Slovakia

Z novej haly budú zdravotnícke a hygienické výrobky rozvážané nielen na slovenský, ale aj rakúsky trh, kde spoločnosť pôsobí od roku 2015, dnes pod názvom TZMO Austria GmbH. Priamo v Rakúsku má spoločnosť iba administratívne priestory vo Viedni, nové logistické centrum na Slovensku budú preto využívať na zásobovanie svojich zákazníkov obe krajiny.

Teším sa, že vďaka novej investícii dnes môžeme zabezpečiť lepšie logistické služby pre všetkých našich obchodných partnerov, s ktorými spolupracujeme,“ hovorí Dariusz Stefański, konateľ TZMO Slovakia a TZMO Austria GmbH.

Administratívna časť komplexu s úžitkovou plochou 800 m2 poskytuje moderné pracovné priestory nielen pre 25 zamestnancov spoločnosti TZMO Slovakia, ale zároveň slúži aj ako školiace centrum pre TZMO Austria.

O spoločnosti TZMO Group
Spoločnosť TZMO Group má takmer 70-ročnú históriu a skúsenosti vo výrobe a predaji hygienických, kozmetických a zdravotníckych výrobkov. Spolu zamestnáva viac ako 7300 osôb a predáva svoje výrobky v takmer 80 krajinách na celom svete. Spoločnosť má 4 vlastné výrobné závody v Európe a v Ázii. Na Slovensku spoločnosť pôsobí 17 rokov, od roku 2002 do roku 2018 pod názvom Bella Sk s. r. o., dnes je známa pod názvom TZMO Slovakia. Okrem priameho predaja a distribúcie hygienických, kozmetických a zdravotníckych výrobkov pod značkami Seni, Bella, Happy a Matopat, využíva aj predaj prostredníctvom e-shopu a od roku 2006 aktívne oslovuje obyvateľov Slovenska aj svojím programom spoločenskej zodpovednosti. Medzi pravidelne organizované aktivity spoločnosti TZMO Slovakia patrí napríklad futbalový turnaj pre hráčov s mentálnym znevýhodnením Seni Cup, podpora neziskovej organizácie Plamienok, edukácia stredoškolákov na tému reprodukčného zdravia, podpora projektu Senior boxy – ako sa postarať o blízkeho, či vzdelávanie zdravotníckych pracovníkov na regionálnej i celosvetovej úrovni.