Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Ekonomika

Najväčší vyhľadávač zliav Odpadneš.sk otvoril aj dovolenkový portál

Foto: Odpadneš.sk

Podľa prevádzky dovolenky.odpadnes.sk trendom pri dovolenkách ostáva Turecko.

Bratislava 5. marca 2015 (OTS) - Odpadneš.sk, najväčší slovenský zľavový vyhľadávač po minuloročnej akvizícii cenového porovnávača Superdeal (dnes ceny.odpadnes.sk) spustil tento týždeň dovolenkový portál dovolenky.odpadnes.sk. Ten umožňuje vyhľadávať medzi takmer 500 000 zľavnenými dovolenkovými ponukami desiatok renomovaných a preverených nemeckých, rakúskych, slovenských a českých cestovných kancelárii. Ceny uvádzané na portáli sú, hneď po pár sekundovom online overení dostupnosti, konečné a obsahujú všetky poplatky.

„Nízke ceny sú naša vášeň a sme radi, že takmer 300 000 unikátnych návštevníkov Odpadneš.sk mesačne okrem zľavnených ponúk, porovnávača cien v slovenských e-shopoch a online porovnávania letákových ponúk obchodných reťazcov si bude môcť u nás vybrať aj výhodnú letnú dovolenku,“ hovorí Roman Helt, riaditeľ Odpadneš.sk.

Dovolenky.odpadnes.sk charakterizuje prehľadné vyhľadávanie a príjemné grafické prostredie s veľkými fotografiami. Súčasťou portálu je aj skúsený online poradca pre výber tej najvhodnejšej dovolenky a samozrejme, tak ako pre všetkých zákazníkov, aj ombudsman Odpadneš.sk.

Foto: Odpadneš.sk


„Aj podľa skúšobnej prevádzky dovolenky.odpadnes.sk tohoročným trendom pri leteckých dovolenkách ostáva Turecko. Klienti sú tu spokojní so službami a stálosť počasia je tu ideálna aj počas mája a júna, teda v období, keď sa ešte pri dvojhodinovom lete do tepla nedostanete. Po skúsenostiach z posledných rokov klienti volia radšej skoršie objednanie dovolenky s vysokými zľavami pri first momentoch. V lete tak pri last minutových ponukách nemusia preberať zostatky, ktoré z pôvodne širokej ponuky zvýšili. To je veľká výhoda first momentov najmä pre rodiny,“ uzatvára skúsená touroperátorka Oxana Beláková, leaderka sekcie Dovolenky portálu Odpadneš.sk.

Kontakt pre médiá:
Ľudovít Tóth, event2all
0907 982 221, toth@event2all.sk

odpadnes.sk je podľa merania AIM Monitor najnavštevovanejší vyhľadávač zľavových ponúk na Slovensku (308 174 RU – december 2014). Odpadnes.sk združuje ponuky takmer tridsiatich zapojených partnerov, vrátane najväčších portálov Zlavomat, ZlavaDna, ZaMenej, CenyNaDne, Jozko.sk, Boomer a i. Doteraz (od roku 2011) Slováci vďaka portálu ušetrili viac ako 18 miliónov eur pri sprostredkovaní vyše 278-tisíc nákupov.