Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Najväčším komerčným partnerom Hewlett-Packard na Slovensku je TEMPEST

Na snímek zĺava Erika Lindauerová (HP Slovensko), Peter Kotuliak (TEMPEST) a Martin Sůra (HP Slovensko). Foto: TEMPEST

Bratislava 23. marca 2015 (OTS) - Spoločnosť Hewlett-Packard Slovakia vyhlásila 12.3.2015 najlepších obchodných partnerov za rok 2014. Ocenenie Najlepší partner v predaji HP produktov a služieb všetkých produktových divízií HP získala spoločnosť TEMPEST.

TEMPEST získal tiež ocenenie Najväčší komerčný partner v predaji HP hardvéru za Printing & Personal Systems. Obe ocenenia boli udelené za fiškálny rok 2014. Na získanie ocenenia musel partner dosiahnuť najväčší predaj HP produktov a služieb v danej kategórii. Hodnotená bola tiež úroveň kvality vzájomnej spolupráce.

„V dnešnom svete sa informačné technológie stali súčasťou života už takmer každého z nás. Pre HP je kľúčom k úspechu spolupráca s našimi predajcami, partnermi a distribútormi, ktorí naše produkty a služby prinášajú bližšie k zákazníkom,“ uviedol Martin Sůra, generálny riaditeľ HP Slovakia.
Martin Sůra
Foto: TEMPEST


„Byť najlepším partnerom HP v krajine je dôkazom vysokej úrovne našich služieb, ako aj kvality HP produktov. Ďakujem zákazníkom za dôveru a kolegom za vynaložené úsilie,“ dopĺňa Peter Krásny, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva TEMPEST a.s.
Peter Krásny
Foto: TEMPEST

Ceny z rúk Martina Sůru, generálneho riaditeľa HP Slovakia, prevzal Peter Kotuliak, člen dozornej rady a zakladateľ TEMPEST a.s.

TEMPEST je „HP GOLD Partner“. Viac informácií o partnerstvách nájdete na www.tempest.sk/partneri.