Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Ekonomika

Platobná agentúra má pre žiadateľov o priame podpory videonávod

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Videonávod je podľa agentúry jedným z mnohých opatrení, ktoré budú implementované s cieľom optimalizovať administratívu a komunikáciu pre kampaň 2024.

Bratislava 5. apríla (TASR) - Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) pre žiadateľov o priame podpory pripravila videonávod, ako postupovať pri podávaní žiadosti. Od nadchádzajúcej kampane 2024 bude možné podávanie žiadostí o priame podpory výlučne elektronicky prostredníctvom portálu www.slovensko.sk.

Videonávod je podľa agentúry jedným z mnohých opatrení, ktoré budú implementované s cieľom optimalizovať administratívu a komunikáciu pre kampaň 2024. PPA zároveň postupne poskytne na svojej webovej stránke široký rozsah podporných materiálov vrátane usmernení, príručiek a často kladených otázok a odpovedí. Tieto nástroje sú navrhnuté tak, aby odpovedali na otázky žiadateľov a uľahčili im úspešné podanie žiadosti.

"Pokračujeme vo svojom úsilí o poskytovanie kvalitnejších služieb slovenským poľnohospodárom v porovnaní s predchádzajúcim obdobím. Veríme, že cez transparentné a efektívne procesy môžeme spoločne prekonať výzvy a podporiť rozvoj slovenského poľnohospodárstva," dodala PPA.