Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Ekonomika

Predajca áut AURES Holdings prekonal svoj vlaňajší celkový predaj

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Skupina momentálne predáva až 290 vozidiel denne. Najviac áut za mesiac tento rok spoločnosť predala v auguste, a to 8900 kusov.

Bratislava 30. novembra (TASR) - Spoločnosť AURES Holdings za 11 mesiacov tohto roku predala 92.000 vozidiel, čím o niekoľko tisíc prekonala celkový predaj za rok 2022. Medzi napredávanejšie vozidlá v sieťach AAA Auto a Mototechna, ktoré prevádzkuje, patrí na Slovensku Škoda Octavia, Škoda Fabia a VW Passat. Informovala o tom vo štvrtok.

"Doterajšie výsledky predajov za 11 mesiacov tohto roku sú pre nás zatiaľ najlepšie v našej tridsaťjedenročnej histórii. Už 18. novembra sme prekonali minuloročný celoročný predajný rekord a k dnešnému dňu sme v skupine za tento rok predali už vyše 92-tisíc vozidiel. Ku koncu decembra sa tak dostaneme na takmer 100-tisíc predaných áut," uviedla generálna riaditeľka spoločnosti Karolína Topolová.

Skupina momentálne predáva až 290 vozidiel denne. Najviac áut za mesiac tento rok spoločnosť predala v auguste, a to 8900 kusov. K vysokým predajom v novembri podľa spoločnosti prispela aj zľavová akcia Black Friday, pri ktorej v sieťach spoločnosti zlacnili viac než 600 áut.