Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

RETAIL INNOVATIONS v Grand Hotel River Park

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE

Už len 46 dní zostáva do konferencie plnej inovácií RETAIL INNOVATION CONFERENCE.

Bratislava 23. februára (OTS) - "Pre narastajúci záujem o toto podujatie meníme miesto. RETAIL INNOVATION CONFERENCE sa uskutoční 11. apríla v Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel v Bratislave," hovorí Martin Kadleček, spoluorganizátor podujatia.

Úspešná konferencia je najmä o kvalitných témach, dobrých speakroch a pútavom programe. RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE sa netají vysokými ambíciami a víziou budovať silnú retailovú platformu.
Prinesieme inovatívne témy pre moderný obchod. Retail, to nie sú len veľké supermarketové reťazce, ale aj filiálky telekomunikačných operátorov, bánk, fashion segment, alebo lokálne franchisingové gastronomické prevádzky,“ opisuje projekt Tibor Tabery, zakladateľ konceptu.

Konferencia sa pozrie na základné retailové oblasti - kamenný obchod, marketing a nové technológie. V týchto troch oblastiach rečníci predstavia inovatívne a inšpiratívne témy, ktoré určite obohatia poznanie každého účastníka.
Carlo Ratti, Peter Littmann, Michal Pastier, Victor Efthimiades, Tomáš Bel, Marek Knut, Miloš Hammer, Karel Hanzlík... To je len krátky zoznam inšpiratívnych profesionálov, ktorí sa s Vami podelia o svoje názory a skúsenosti na odbornom podujatí venovanom inováciám v retailovom segmente.

Vstupenky sú teraz v predaji vo zvýhodnenom režime. Podrobnejšie informácie k tomuto podujatiu, ktoré sa uskutoční 11. apríla 2017, neustále pribúdajú na portáli www.retail-innovations.com.
Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE